përzgjedhja e editorit

"Irani është duke bërë përpjekje të mëdha për të forcuar praninë e tij në Siri, gjë që përbën një kërcënim për Izraelin, Lindjen e Mesme dhe unë besoj për të gjithë botën”, ka deklaruar Netanyahu

kategoria e titullit

Në një deklaratë me shkrim nga ushtria izraelite thuhet se ushtarët e Izraelit kanë arrestuar 6 palestinezë me pretendim se janë përfshirë në “aktivitetet terroriste”

Avokati Adel Abdul Ghani bëri të ditur se organet sudaneze të sigurisë dhe Kryqi i Kuq kanë luajtur një rol të madh në shpëtimin e fëmijëve dhe në kthimin e tyre në Sudan