Избор од уредникот

Дритон Гаши поднесе оставка од оваа позицијата на барање на премиерот Харадинај, бидејќи не го информирал за акцијата на приведување и депортација на шесттемина високи службеници на ФЕТО за Балканот, кои беа депортирани од Косово во Турција.

друго